MCH 630i

MCH 630i - horizontální frézovací centrum vybavené zásobníkem nástrojů s automatickou výměnou nástrojů (56 míst) a výměníkem palet se dvěma paletami.
Poptat

MCH 630i – vysoce produktivní horizontální frézovací centrum pro komplexní třískové obrábění vybavené zásobníkem nástrojů s automatickou výměnou nástrojů (56 míst) a výměníkem palet se dvěma paletami. Stroj je určen pro produktivní komplexní obrábění forem, zápustek a součástí plochého nebo skříňového tvaru z rozličných materiálů: oceli, šedé litiny a slitin lehkých kovů. Umožňuje provádět frézovaní ve třech na sebe kolmých souřadnicových osách X, Y, Z. Otočný stůl (osa B) umožňuje obrábění z více stran.

Stroj je vysoce účinný s vynikajícími vlastnostmi v pevnosti a tuhosti litinové konstrukce, které jsou předpokladem pro vysokou spolehlivost, dlouhodobou vysokou přesnost a vysokou dynamickou a tepelnou stabilitu.

Horizontální frézovací centrum je ve standardním provedení vybaveno digitálními pohony, přímým odměřováním ve všech osách, planetovou 2stupňovou převodovkou, upínacím kuželem SK 50, automatickým výměníkem palet (2 palety 630 × 630 mm), automatickým zásobníkem nástrojů na 56 míst, chladicím agregátem se systémem chlazení nástroje, automatickým ofukováním držáku nástroje, hrablovým dopravníkem třísek, šnekovým převodem otočného stolu (osa B).

Stroj může být vybaven dálkovou diagnostikou stroje, která pomáhá při komunikaci se zákazníkem při diagnostice a nápravě většiny stop-stavů stroje.

Ke stroji MCH 630i nabízíme širokou škálu zvláštního příslušenství.