MCH 1000i

H 1000 - vysoce produktivní horizontální obráběcí centrum využitelné pro širokou škálu technologií od silového po vysokorychlostní obrábění.
Poptat

MCH1000 – vysoce produktivní horizontální obráběcí centrum využitelné pro širokou škálu technologií od silového po vysokorychlostní obrábění. Tento stroj vyniká výbornou charakteristikou tlumení a absorpcí mechanických vibrací, maximální tuhostí, dynamickou a tepelnou stabilitou. Koncepce stroje je v provedení lože do „T“ s příčně posuvným stojanem (osa X), po kterém se ve svislém směru pohybuje vřeteník (osa Y). Pohyb v ose Z vykonává otočný stůl (osa B) s upnutým obrobkem.

Stroj je ve základním provedení vybaven přímým odměřováním v osách X, Y, Z a B, elektronickou kompenzací teplotních dilatací, agregátem oplachů a chlazení nástroje, vnějším chlazení nástroje, ofukováním dutiny pro upnutí nástroje, šnekovým převodem otočného stolu (osa B), šnekovými dopravníky třísek (2 ks), centrálním hrablovým dopravníkem třísek, zásobníkem nástrojů na 56 pozic, automatickým výměníkem palet, 2 ks palet 1000 × 1000 mm, kompletním krytováním stroje.

Stroj může být na přání vybaven dálkovou diagnostikou stroje, která pomáhá při komunikaci se zákazníkem při diagnostice a nápravě většiny stop-stavů stroje.

Ke stroji MCH 1000 nabízíme širokou škálu zvláštního příslušenství. Je pro Vás tento stroj velký? Nabízíme i jeho menší variantu.