MCH 1000i FIVE AXIS

MCH 1000i Five Axis - je produkční horizontální obráběcí centrum v pětiosém provedení s dvouosým naklápěcím CNC stolem a souřadnicovým zásobníkem nástrojů využitelné pro celou škálu technologií od silového po vysokorychlostní obrábění.
Poptat

MCH 1000i Five Axis – je produkční horizontální obráběcí centrum v pětiosém provedení s dvouosým naklápěcím CNC stolem a souřadnicovým zásobníkem nástrojů využitelné pro celou škálu technologií od silového po vysokorychlostní obrábění. Koncepce stroje je v provedení lože do „T“ s příčně posuvným stojanem (osa X), po kterém se ve svislém směru pohybuje vřeteník (osa Y). Pohyb po ose Z vykonává otočný stůl (osa B) s upnutým obrobkem. Stroj vyniká velmi vysokou tuhostí, výkonností a dlouhodobě vysokou a stabilní přesností.

Stroj může být na přání vybaven dálkovou diagnostikou stroje, která pomáhá při komunikaci se zákazníkem při diagnostice a nápravě většiny stop-stavů stroje.

Ke stroji MCH 1000i Five Axis nabízíme širokou škálu zvláštního a speciálního příslušenství. Je pro Vás tento stroj velký? Nabízíme i jeho menší variantu.