MCH 800i

MCH 800 - vysoce produktivní horizontální obráběcí centrum využitelné pro širokou škálu technologií od silového po vysokorychlostní obrábění.
Poptat

MCH 800i – vysoce produktivní horizontální obráběcí centrum využitelné pro širokou škálu technologií od silového po vysokorychlostní obrábění. Koncepce obráběcího centra je v provedení lože do „T“ s příčně posuvným stojanem (osa X), po kterém se ve svislém směru pohybuje vřeteník (osa Y). Pohyb po ose Z vykonává otočný stůl (osa B) s upnutým obrobkem. Stroj vyniká velmi vysokou tuhostí, výkonností a dlouhodobě vysokou a stabilní přesností.

Stroj nabízíme též v provedení MCH 800i FIVE AXIS s pětiosou variantou s dvouosým naklápěcím a otočným CNC stolem s kruhovou upínací plochou a souřadnicovým zásobníkem nástrojů.

Stroj je ve standardním provedení vybaven přímým odměřováním v osách X, Y, Z a B, elektronickou kompenzací teplotních dilatací, agregátem oplachů a chlazení nástroje, vnějším chlazení nástroje, ofukováním dutiny pro upnutí nástroje, šnekovým převodem otočného stolu (osa B), šnekovými dopravníky třísek (2 ks), centrálním hrablovým dopravníkem třísek, zásobníkem nástrojů na 56 míst, automatickým výměníkem palet, 2 ks palet 800 × 800 mm a kompletním krytováním stroje.

Stroj může být vybaven dálkovou diagnostikou stroje, která pomáhá při komunikaci se zákazníkem při diagnostice a nápravě většiny stop-stavů stroje.

Ke stroji MCH 800i nabízíme širokou škálu zvláštního a speciálního příslušenství. Je pro Vás tento stroj malý nebo velký? Nabízíme i jeho větší nebo menší variantu.